Some problem with get languages on repo


#1

I try to run simple query:

query { 
  user(login :"kinmanz") {
    contributedRepositories(first:2){
      pageInfo{
        hasNextPage
      }
      nodes {
        name
        languages(first:10) {
          nodes{
            name
          }
        }
      }
    }
  }
}

but I get strange error on explorer:

"<!DOCTYPE html>\n<html>\n <head>\n <meta http-equiv=\"Content-type\" content=\"text/html; charset=utf-8\">\n <meta http-equiv=\"Content-Security-Policy\" content=\"default-src 'none'; base-uri 'self'; connect-src 'self'; form-action 'self'; img-src data:; script-src 'self'; style-src 'unsafe-inline'\">\n <meta content=\"origin\" name=\"referrer\">\n <title>Oh snap! &middot; GitHub</title>\n <style type=\"text/css\" media=\"screen\">\n body {\n background-color: #f1f1f1;\n margin: 0;\n font-family: -apple-system, BlinkMacSystemFont, \"Segoe UI\", Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif, \"Apple Color Emoji\", \"Segoe UI Emoji\", \"Segoe UI Symbol\";\n }\n\n .outer-container {\n position: relative;\n }\n\n .container {\n width: 600px;\n text-align: center;\n\n position: absolute;\n top: 50%;\n left: 50%;\n transform: ... etc...

It seems to be some internal error.


#2

Nice find! I’ve logged this to our tracker and we should get to it soon.


#3
{
  user(login: "kinmanz") {
    contributedRepositories(first: 2) {
      pageInfo {
        hasNextPage
      }
      edges {
        node {
          name
          languages(first: 10) {
            edges {
              node {
                name
              }
            }
          }
        }
      }
    }
  }
}

If it will help, if to change query in that way it stars to work properly.