"something went wrong" error when parsing a sample query with the explorer


#1

When trying to execute the following graphql query in the explorer:

query getMembersAndRepos($orgName: String!) {
	organization( 
		login: $orgName
	) {
		members  (first: 1) {
				edges {
					node {
						login
						email
					}
				}
			}

		pinnedRepositories (first: 1) {
			...repoInfo
		}

		repositories (
			first: 1
			isFork: false
		) {
			...repoInfo
		}
	}
}

fragment repoInfo on RepositoryConnection {
	totalCount
	edges {
		node {
			name
			description
			forkCount
			primaryLanguage {
			  id
			}
			languages (first: 1) {
				edges {
					node {
						name
					}
				}
			}
		}
	}
}

with the following in the variables object:

{
  "orgName": "nvaccess"
}

I get the following error:

{
  "data": null,
  "errors": [
    {
      "message": "Something went wrong while executing your query. Please include `A69E:29A64:11EF382:335B43E:5AA4024D` when reporting this issue."
    }
  ]
}

Where’s the problem?


#2

Hi @devil418, sorry for the delayed response. Are you still getting this error when trying to execute this query? I’m not currently able to recreate the issue.


#3

Now I just get a login error though it seems that I’m logged in in the explorer and there’s no facility to log in there.


#4

@devil418, thanks for your patience. I seem to be able to reproduce your original issue about 1 time out of 4. It looks like there’s something weird going on somewhere much deeper in the stack. I’ve filed an internal issue, and we’ll ping back here if we have any updates.


#5

won’t the error code I’ve posted help somehow? Couldn’t you use it to
somehow check what happens?